Ce avantaje ai cand comanzi mancare online

29 Sep. 2020

beneficii comanda mancare online

Comenzile online exista deja in industria restaurantelor de ceva timp. De fapt, prima comanda online a fost plasata inca din 1994 – o pizza cu pepperoni, ciuperci si extra branza! De atunci, industria livrarii de mancare a crescut exponential, devenind deja o obisnuinta sa comanzi ceva atunci cand nu vrei sa gatesti, dar trebuie sa iti potolesti foamea.

Avantajele atunci cand comanzi mancare sunt multiple, iar noi Iti prezentam doar 3 dintre beneficiile la care nu te-ai fi gandit pana acum.  

Proces simplu de comanda

Unul dintre cele mai evidente beneficii care vine odata cu o comanda online este ca poti face o comanda practic in orice moment, de oriunde, economisind timpul si resursele cheltuite in mod obisnuit pentru a merge la un restaurant, de exemplu.

In plus, te poti bucura de o precizie imbunatatita a comenzii, vizualizand exact ce produse ai adaugat in cos si care este costul total. Mai mult, poti descoperi noi feluri de mancare, rasfoind un meniu digital completat cu fotografii attractive, care sa iti formeze o parere despre cum arata preparatul comandat.

Promotii

Cine nu doreste sa beneficieze de reduceri cand e vorba de mancare? Multe dintre restaurante au anumite promotii valabile la comenzile online sau aplica ocazional reduceri pentru anumite preparate.

La Big Belly, de exemplu, ai parte de o serie de promotii existente constant precum un desert gratuit primit la 5 produse comandate sau o bautura racoritoare la 2l la comenzile de peste 100 ron. In plus, daca urmaresti activitatea de pe retelele de socializare, vei fi informat cu privire la orice reducere existenta pe site.

Comoditate si contact minim

In ultimele luni, odata cu pandemia de COVID-19, comanda online a trecut de la o comoditate dorita la necesitate. Desi restaurantele s-au redeschis in prezent, preferinta pentru comenzile online persista.

In acest context, avantajul livrarii mancarii este ca te poti bucura in continuare de confortul casei in timp ce savurezi preparatele preferate de la restaurantul ales.

 

Categorii
Social