La Big Belly mananci de mic pe saturate

2 Jun. 2020

Big Belly este locul in care toata familia se poate bucura de o masa gustoasa, la restaurant, dar si acasa. Am profitat de Ziua Internationala a Copilului pentru a lansa doua meniuri create special pentru copii. Meniurile Kids sunt formate din fel principal, desert sanatos si bautura. Bucatile de nuggets de pui sunt preferate de cei mici, motiv pentru care aceste doua meniuri le includ dupa cum urmeaza:


Meniu Kids Wrap: un wrap special creat pentru copii. Acesta contine 4 bucati de nuggets de pui, salata, rosii si branza cedar. La alegere puteti adauga cartofi prajiti sau orez ca garnitura. Meniul este completat de un mar delicios la desert si un suc de portocale de la Granini.Meniu Kids Nuggets: reteta noastra speciala de nuggest, creata pentru copii, are un continut redus de sodiu si nici un conservant. Acest meniu contine 5 bucati de nuggets de pui impreuna cu un sos de maioneza light si ketchup. La alegere puteti opta pentru cartofi prajiti sau orez. In plus, in meniul kids mai gasiti un mar pentru desert si un suc de la Granini.
 

Pentru ce sunt ideale meniurile kids de la Big Belly?

  • Zile de nastre
  • Petreceri
  • Mese in familie
  • Pentru momente de rasfat
  • Cand pur si simplu va este pofta de ceva bun
 

Poate cea mai raspandita intrebare pentru copii este “ce vrei sa te faci cand o sa fii mare”? Raspunsul nostru este ca noi oferim mancarea pentru a deveni orice isi doreste copilul sa fie. Orice copil poate deveni astronaut, designer, avocat, politist, pompier, artist, programator, bucatar, etc, atata timp cat are o dieta echilibrata. Facem mancare buna pentru intreaga familie. Mancare buna care te ajuta sa cresti mare si puternic.

Categorii
Social