Masuri de siguranta alimentara aditionale implementate de echipa noastra, importiva raspandirii COVID-19

6 Apr. 2020


In aceste zile delicate comenzile de mancare la domiciliu sunt mult mai practice, deoarece va permit sa nu iesiti din casa si sa respectati recomandarile facute de autoritati. Iar noi va asiguram ca am luat in considerare toate aceste recomandari si ca respectam normele de calitate si igiena.

Ce masuri de siguranta alimentara aditionale importiva raspandirii COVID-19 am luat noi?

  •  Exista 3 persoane delegate special pentru verificarea monitorizarii si supravegherea actiunilor de igienizare.
  •  Incepand cu prima ora se evalueaza si monitorizeaza starea angajatilor nostri, aceasta monitorizare se face de 2 ori pe zi la intervale orare clar stabilite completand fisele de supraveghere a starii de sanatate.
  • Toti angajatii au echipament de lucru si se dezinfecteaza inainte de a incepe activitatea.
  • Avem implementat sistemul HACCP prin care se monitorizeaza trasabilitatea produselor.
  • In fiecare proces tehnic de preparare se folosesc angajati diferiti care lucreaza in spatii compartimentate si departajate (pentru delivery dispunem de un spatiu de 300 mp pentru productie si aproximativ 260 mp pentru depozitare), asadar fluxurile de productie nu se intersectează.
  • Toate produsele sunt preparate termic si sunt inchise si ambalate de o singura persoana.
  • Toate zonele sunt supravegheate video pentru a putea fi identificate cu usurinta eventualele erori sau neconformitati .
  • Produsele gata ambalate ajung intr-o zona distincta destinata special livrarii.
  • Agentii de livrare sunt obligati sa se dezinfecteze dupa fiecare revenire, mai mult fiecare dintre acestia are in posesie solutie dezinfectanta.
  • Am facut demersuri pentru diminuarea contactului direct intre clienti si livratori.
  • Am pus la dispozitia clientilor modalitati moderne de plata.
  • Clientii nosti sunt incurajati sa plateasca pe cat posibil online sau cu cardul la livrare. De asemenea, comanda poate fi lasata in fata locuintei sau intr-un loc specificat de client pentru a evita pe cat posibil contactul direct.
  • Respectam cu strictete programul de dezinfectare a tuturor spatiilor din unitate.


Restaurantul nostru va asigura ca masurile de preventie impiedica posibilitatea contaminarii mancarii deoarece: aceasta este preparata termic, dupa care se pune direct in ambalaj, iar ambalajele la randul lor sunt impachetate si capsate.