Red Burger - varianta vegetariana a burgerului de la Big Belly

30 Oct. 2020

burger vegetarian cluj

Nimic nu se compara cu gustul autentic al unui burger proaspat facut, in care aromele sunt perfect echilibrate. Dar ce ai spune daca in locul chiftelei de carne ar fi una din legume, iar sosurile de avocado si mango ar lua locul celor de maioneza si ketchup?

Red Burger de la Big Belly are savoarea autentica a unui burger, insa ingredientele folosite il transforma intr-un veritabil burger vegetarian, chiar vegan.

Carnea este inlocuita cu o chiftea din sfecla, cartofi, morcovi, arpacas, chimen, fulgi de ovaz si quinoa, o combinatie de arome si texturi care creeaza compozitia ideala pentru o chiftea de burger vegetarian.

Pe langa faptul ca baza de legume este extrem de hranitoare si plina de fibre, fiecare ingredient are un rol important in gustul final al burgerului.

Sfecla rosie este unul dintre ingredientele cheie, fiind si cea care ofera culoarea pregnanta a chiftelei de legume. In plus, aceasta are numeroase substante nutritive, de la vitaminele A, B6 și C, la potasiu, fier, calciu si antioxidanti.

Orice burger bun isi desavarseste gustul cu ajutorul sosurilor. In varianta noastra de burger vegetarian, am inlocuit maioneaza si ketchupul cu doua sosuri care sa se incadreze specificului preparatului - unul de avocado si unul de mango.

Dupa ce rumenim bine pe gratar chifteaua de legume, asamblam burgerul intr-o chifla proaspata, alaturi de valeriana, rosii si cele 2 sosuri. Si totul se transforma intr-un veritabil Red Burger.

In cazul in care vrei sa iti potolesti foamea cu mai mult decat un burger, poti alege Meniul Red Burger care mai contine o portie de cartofi, un sos usor, fin si cu o aroma discreta de caju si o bautura racoritoare.

Red Burger este doar unul din preparatele vegetariane pe care le poti comanda de la noi. Daca tii un regim sau o dieta de acest tip, in meniul nostrum vei mai gasi Salata Bigfresh, Pizza vegetariana, o serie de paste, de la Paste Integrale alle Verdure la Paste Aglio, Olio E Peperoncino, dar si diverse garniture sau supe crema.


    

Categorii
Social