Facebook Big Belly Linkedin Restaurant Big Belly Google+ Big Belly Cluj

»
Articole » Curiozitati Culinare » Un rasfat suprem – carnea de vita

Un rasfat suprem – carnea de vita

Orice iubitor de carne stie ca o friptura suculenta de vita reprezinta un deliciu suprem pentru papilele gustative, motiv pentru care carnea de vita este extrem de aprecita de catre gurmanzi, datorita gustului sau unic. Ne infruptam dintr-o bucata apetisanta de carne de vita, iar cina noastra devine mult mai gustoasa, deoarece vita este recunoscuta pretutindeni pentru aromele sale simple, dar puternice.

Frageda, suculenta, dar si sanatoasa in acelasi timp, carnea de vita este un adevarat rasfat pentru papilele gustative deoarece are o savoare unica, un gust inedit care cu greu se poate uita. Datorita aromei sale deosebite, carnea de vita de consuma de obicei cu preparate simple si se condimenteaza cu ingrediente putine (uneori doar sare si piper) pentru a nu-i schimba gustul.

Carnea de vita  nu trebuie exclusa dintr-o dieta sanatoasa si variata deoarece acest tip de carne rosie este una dintre cele mai bogate surse de proteine, fiind hranitoare si bogata in fier, potasiu sau magneziu, motiv pentru care ofera numeroase beneficia organismului. Este indicata persoanelor care sufera de anemie, iar datorita unei cantitati mari de creatina pe care o contine, carnea de vita se recomanda pentru persoanele cu o activiate fizica intensa, care isi doresc o crestere a masei musculare.
 

Ingredientul cheie din reteta unui burger savuros

Burgerul perfect trebuie sa aiba un gust desavarsit, iar acest lucru este posibil doar atunci cand se folosesc ingrediente proaspete si gustoase, de cea mai buna calitate. Astfel, un burger bun incepe intotdeauna cu carnea potrivita, iar cea de vita nu trebuie sa lipseasca dintr-o retea clasica de burger. Deoarece are arome unice, carnea de vita, preparata si asezonata corespunzator, servita alaturi de legume sau de sosul preferat, este ideala pentru prepararea burgerilor sau a cheeseburgerilor, astfel ca fiecare bucatar o gateste dupa reteta proprie, pentru a-i oferi un gust inedit.

Desi la momentul actual fiecare restaurant se poate lauda cu retete cat mai diferite de burgeri cu carne de porc, de pui sau chiar burgeri vegetali din legume, folosirea carnii de vita ramane insa ingredientul cheie care da un gust unic fiecarui burger. Pentru a gusta din plin din savoarea carnii de vita, noi iti propunem sa incerci Big Burger, o reteta speciala ce contine portie dubla de chiftea condimentata dupa reteta proprie, rosii, salata, bacon crocant si rumenit, castraveti murati, branza Cheddar care ti se topeste in gura si ceapa.




Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!



Nume*
 
Email
(nu va fi facut public)    
Comentariu*
 
Introduceti codul din imagine:


Transport gratuit pentru comenzi > de 30 lei
Timpul de livrare: intre 30-60 min