Politica de confidentialitate si cookies
Sunt deja client
Email
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
Facebook Big Belly Linkedin Restaurant Big Belly Google+ Big Belly Cluj
»
Politica de confidentialitate si cookies

INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU
CARACTER PERSONAL ȘI COOKIES

 
1. CINE SUNTEM? Suntem RES QUALITY FOOD S.R.L. și prelucrăm datele dvs. personale în calitate de operator, fiind responsabili pentru modul de utilizare și protejare a datelor dvs.[1]
 
2. ÎN CE SCOP UTILIZĂM DATELE DVS.? Vom folosi datele dvs. (obținute online sau personal), printre alte scopuri, pentru a vă gestiona înregistrarea ca utilizator, pentru a gestiona achizițiile de produse sau servicii, pentru a vă răspunde întrebărilor, precum și, dacă doriți, pentru a vă trimite comunicările noastre personalizate.[2]
 
3. DE CE LE FOLOSIM? Vă prelucrăm datele din diferite motive. Cel mai important este că trebuie să le prelucrăm pentru a executa contractul pe care îl încheiați cu noi atunci când vă înregistrați și când comandati/cumpărați produsele noastre  sau pentru a beneficia de oricare dintre serviciile sau funcționalitățile noastre, dar există și alte motive care ne legitimează, cum ar fi, printre altele, interesul de a răspunde întrebărilor dvs. sau consimțământul pe care ni-l dați pentru a vă trimite newsletter-ul nostru sau pentru utilizarea lor la comenzile viitoare.[3]
 
4. CUI DIVULGĂM DATELE DVS. PERSONALE? Vom face schimb, dacă este cazul, cu datele dvs. cu furnizorii de servicii/colaboratorii care ne ajută sau ne oferă sprijin și cu care am încheiat un acord, cum sunt, spre exemplu: societăți care ne asigura suport IT și/sau măsuri tehnologice, de securitate și protecție, societăți de marketing online.
De asemenea divulgam datele Dvs. ori de câte ori avem obligația legală de a face acest lucru în baza solicitărilor care ne sunt adresate de către instituții , autorități de control, verificare etc. competente în acest sens. Vom transmite către terțele persoane doar datele strict necesare dintre cele solicitate. [4]
 
5. DREPTURILE DVS.. Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele dvs. personale. În unele cazuri, aveți și alte drepturi, spre exemplu, vă puteți opune ca noi să vă utilizăm datele sau solicitați portabilitatea lor astfel cum vom explica detaliat mai jos.[5]
 
 
Vă invităm să citiți în continuare Politica noastră completă referitoare la Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal și cookies pentru a înțelege în detaliu modul în care vă vom folosi datele personale și drepturile pe care le aveți în legătură cu acestea.
 
*******
ÎNAINTE DE A ÎNCEPE, vă rugăm să aveți în vedere următoarele:
 
  • În această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal și cookies veți găsi toate informațiile relevante care se aplică utilizării datelor personale ale clienților și utilizatorilor noștri, indiferent de canal sau mijloace (online sau personal) ale RES QUALITY în România pe care le utilizați pentru a interacționa cu noi.
  • Suntem transparenți în legătură cu ceea ce facem cu datele dvs. personale, astfel încât să înțelegeți implicațiile utilizărilor pe care le dăm sau drepturile pe care le aveți în legătură cu datele personale:
  • Vă punem la dispoziție permanent toate informațiile și datele în această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal și cookies pe care le puteți consulta atunci când considerați că este necesar și în plus,
  • veți găsi informații despre fiecare prelucrare a datelor personale pe măsură ce veți interacționa cu noi.
  • Unele denumiri pe care le vom folosi în această Politică de confidențialitate și cookie-uri:
  • Atunci când vorbim despre site-ul nostru, ne referim în general la oricare dintre canalele sau mijloacele digitale sau personale pe care le-ați folosit pentru a interacționa cu noi, principalele canale fiind:
  • Web-ul nostru, www.bigbelly-cluj.ro;
  • Telefonic, prin apelarea RES QUALITY în vederea efectuării unei comenzi de produse;
  • În persoană, în restaurantul nostru fizic situat în Cluj-Napoca, Calea Mănăștur, nr. 68.
 
 
 
 
 
  1. CINE ESTE OPERATORUL RESPONSABIL PENTRU RELUCRAREA DATELOR DVS.?
 
Operatorul responsabil privind prelucrarea datelor dvs. este: RES QUALITY FOOD S.R.L., comuna Floreşti, sat Floreşti, str. Porii, nr. 5, bloc 5B1, sc. 1, et. 1, ap. 5, jud. Cluj.
 
  1. ÎN CE SCOP VĂ PRELUCRĂM DATELE PERSONALE?
 
În funcție de produsele, serviciile sau funcționalitățile de care doriți să beneficiați oricând, va trebui să prelucrăm anumite date personale, care, în general, vor fi după caz următoarele:
 
  • datele de identificare (de exemplu, numele, prenumele, adresa e-mail, nr. telefon , adresa de domiciliu/locația în care vă aflați etc.) utilizate pentru înregistrarea clientului pe site in situația în care acesta își întocmește un cont in acest sens și/sau la transmiterea/preluarea comenzilor;
  • informații economice și de tranzacționare (de exemplu, contul IBAN pentru restituire plăți comenzi anulate, informații despre achiziții, comenzi etc. Detaliile cardului pe care îl folosiți pentru plata on-line a produselor achiziționate de la noi nu sunt accesibile și nici nu sunt stocate de către RES QUALITY, ci doar de către entitatea de autorizare a tranzacției sau de o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate veți fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care îl folosește pentru plata online);
  • informații comerciale (de exemplu, dacă sunteți abonat la newsletter-ul nostru);
  • date privind gusturile și preferințele dvs.
 
Rețineți că atunci când vă rugăm să completați datele personale pentru a vă oferi acces la anumite funcționalități sau servicii ale site-ului, vom marca unele câmpuri ca fiind obligatorii, deoarece acestea sunt informații de care avem nevoie pentru a vă putea furniza produsele comandate/ serviciul sau pentru a vă oferi acces la funcționalitatea respectivă.
 
Vă rugăm rețineți că, dacă decideți să nu ne furnizați aceste informații, este posibil să nu puteți finaliza înregistrarea dvs. ca utilizator sau să nu puteți beneficia de aceste servicii sau funcționalități.
 
În funcție de modul în care interacționați cu site-ul nostru, vă vom prelucra datele personale în următoarele scopuri:
 
SCOP + info
1. Pentru a vă gestiona înregistrarea ca utilizator al site-ului.
 
În cazul în care decideți să vă înregistrați ca utilizator pe Site-ul nostru, trebuie să vă prelucrăm datele pentru a vă identifica ca utilizator al acesteia și pentru a vă oferi acces la diferitele sale funcționalități, produse și servicii disponibile pentru dvs. ca utilizator înregistrat. Puteți să vă anulați contul de utilizator înregistrat contactându-ne prin e-mail contact@bigbelly-cluj.ro (ex.: Serviciul Clienți)
2. Pentru dezvoltarea, îndeplinirea și executarea contractului de vânzare sau prestări servicii (livrare etc.) pe care l-ați încheiat cu Noi pe site.
 
Acest scop include prelucrarea datelor personale, în principal astfel:
 Pentru onorarea comenzilor Dvs. si livrarea lor la locatia indicata de Dvs.;
 Gestionarea plăților pentru produsele achiziționate, indiferent de mijlocul de plată utilizat, pentru restituirea prețurilor achitate în caz de retur - Detaliile cardului pe care îl folosiți pentru plata on-line a produselor achiziționate de la noi nu sunt accesibile și nici nu sunt stocate de către RES QUALITY, ci doar de către entitatea de autorizare a tranzacției sau de o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate Clientul va fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care îl folosește pentru plata online.
 Să vă contactăm în legătură cu actualizările sau comunicările informative referitoare la funcționalitățile, produsele sau serviciile contractate, inclusiv trimiterea de sondaje privind calitatea produselor sau serviciilor furnizate.
 Gestionarea posibilelor retururi după ce ați făcut o achiziție și gestionarea cererilor de informații privind disponibilitatea produselor alimentare, plasarea unor comenzi viitoare;
  În scopul facturării și pentru a vă pune la dispoziție chitanțele/bonurile fiscale și/sau facturile aferente achizițiilor pe care le-ați efectuat pe site-ul nostru;
 Pentru a vă asigura utilizarea altor funcționalități sau servicii disponibile cum ar fi achiziționarea, gestionarea și utilizarea voucherelor (dacă societatea emite si pune in circulatie), precum și pentru a vă facilita accesul și utilizarea Wifi-ului pe care îl punem la dispoziția clienților noștri în restaurantul fizic;
 
3. Pentru a răspunde solicitărilor sau cererilor pe care le faceți prin intermediul canalelor formularului de contact Prelucrăm numai datele personale strict necesare pentru a vă gestiona sau a vă rezolva solicitarea sau cererea.
 
4. În scopuri de marketing
 
Acest scop include prelucrarea datelor personale, în principal pentru:
 În măsura în care vă abonați la Newsletter, vă vom prelucra datele personale pentru a vă gestiona abonamentul, inclusiv trimiterea de informații personalizate despre produsele sau serviciile noastre prin diverse mijloace (cum ar fi prin e-mail sau SMS).
  • Prin urmare, rețineți că această prelucrare a datelor implică analiza profilului dvs. de utilizator sau de client în scopul creării de profile prin care determinam preferințele dvs. și, astfel, ce produse și servicii se potrivesc cel mai bine stilului dvs. de la momentul expedierii informațiilor. De exemplu, pe baza istoricului dvs. de comenzi/cumpărături și de navigare (adică, pe baza produselor/meniurilor alimentare pe care ați făcut clic), vă vom face sugestii cu privire la produsele despre care credem că vă interesează.
  • Rețineți că vă puteți dezabona de la Newsletter în orice moment și total gratuit prin secțiunea "Newsletter" a site-ului, precum și prin instrucțiunile furnizate în fiecare comunicare.
 Pentru realizarea de acțiuni promoționale (de exemplu, pentru desfășurarea de concursuri sau trimiterea listei de articole salvate pe adresa de e-mail pe care ne-o indicati). Prin participarea la orice acțiune promoțională, ne autorizați să prelucrăm datele furnizate aferente fiecărei acțiuni și pe care le putem comunica prin diverse mijloace, cum ar fi rețelele de socializare sau chiar pe site. La fiecare acțiune promoțională la care participați, veți putea accesa secțiune de termeni si condiții, în care vă vom oferi informații mai detaliate cu privire la prelucrarea datelor dvs.
 Când diseminăm pe site sau prin canalele noastre de pe rețelele de socializare fotografiile sau imaginile pe care le-ați partajat în mod public, cu condiția să ne dați consimțământul în acest sens.
 
 
  1. CARE ESTE BAZA LEGALĂ PENTRU PRELUCRAREA DATELOR DVS.?
 
Baza legală care ne permite să vă prelucrăm datele personale depinde și de scopul pentru care le prelucrăm, astfel cum prezentăm în următorul tabel:
SCOP BAZĂ LEGALĂ
1. Gestionarea înregistrării dvs. ca utilizator al Site-ului
 
Prelucrarea datelor dvs. este necesară pentru semnarea termenilor care reglementează utilizarea Site-ului. Cu alte cuvinte, pentru înregistrarea dvs. ca utilizator al site-ului, trebuie să vă prelucrăm datele personale, altfel nu am putea să vă gestionăm înregistrarea.
În măsura în care este posibil și în situația în care Dvs. alegeți să vă autentificați în contul de utilizator prin intermediul rețelei de socializare (Facebook) vom prelucra datele personale deja făcute publice de către Dvs. prin intermediul acestei rețele de socializare.
 
2. Dezvoltarea, îndeplinirea și executarea contractului de vânzare sau de servicii de delivery
 
Prelucrarea datelor dvs. este necesară pentru executarea contractului de vânzare sau de prestare a serviciilor în relație cu dvs. conform comenzii ferme lansate .
În acest sens prelucrăm numele, prenumele, nr. Dvs de telefon și adresa de e-mail.
 
Tot în scopul executării contractului încheiat cu Dvs. în baza comenzii ferme lansate, respectiv pentru livrarea produselor comandate prelucram și date privind locația Dvs. (indicata de Dvs. in formularul de comanda, telefonic).
 
Este posibil ca unele prelucrări de date aferente procesului de achiziție să se activeze doar pentru că solicitați acest lucru sau ne autorizați în acest sens. În aceste cazuri, baza legală în temeiul căreia vă prelucrăm datele este consimțământul dumneavoastră.
 
Apreciem că entitatea de autorizare a tranzacției sau de o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului are un interes legitim pentru efectuarea verificărilor necesare pentru a detecta și a preveni posibilele fraude atunci când faceți o achiziție. Înțelegem că prelucrarea acestor date este în avantajul tuturor părților implicate atunci când se efectuează plata pentru o achiziție și în mod special pentru dvs., deoarece ne permite să luăm măsuri pentru a vă proteja împotriva tentativelor de fraudă ale terților.
 
3. Serviciul Clienți – Formular contact
 
Considerăm că avem un interes legitim să răspundem solicitărilor sau întrebărilor pe care ni le puneți prin diferitele mijloace de contact existente. Înțelegem că prelucrarea acestor date este de asemenea in avantajul dvs., deoarece ne permite să vă putem ajuta în mod corespunzător și să găsim soluție întrebărilor.
Când ne contactați, în special, pentru gestionarea incidentelor legate de comanda dvs. sau de produsul/serviciul achiziționat prin Site, prelucrarea este necesară pentru executarea contractului de vânzare și prestare de serviciu delivery.
Când interogarea dvs. este în legătură cu exercitarea drepturilor despre care vă informăm mai jos sau în legătură cu reclamații față de produsele sau serviciile noastre, prelucrarea datelor dvs. este pentru îndeplinirea obligațiilor noastre legale.
4. Marketing
 
Vă prelucrăm datele dvs. în scopuri de marketing în baza consimțământului pe care ni-l dați, de exemplu atunci când sunteți de acord să primiți informații personalizate prin diverse mijloace sau când acceptați termenii și condițiile legale de a participa la o acțiune promoțională sau să vă publicați fotografiile pe Site sau pe canalele noastre de pe rețele de socializare.
Pentru a vă prezenta informații personalizate, considerăm că avem un interes legitim pentru întocmirea profilului dvs. cu informațiile pe care le avem despre dvs. (cum ar fi navigarea pe care o efectuați, preferințele sau istoricul achizițiilor) și cu datele personale pe care ni le-ați furnizat, cum ar fi intervalul de vârstă sau limba, deoarece înțelegem că prelucrarea acestor date este de asemenea în avantajul dvs. în măsura în care vă permite să vă îmbunătățiți experiența ca utilizator și să accesați informațiile în funcție de preferințele dvs.
5. Analiza utilizării și a calității
 
Considerăm că avem un interes legitim pentru analizarea caracterului de utilizare al Site-ului  și a gradului de satisfacție al utilizatorului, deoarece înțelegem că prelucrarea acestor date este de asemenea în avantajul dvs. întrucât scopul este îmbunătățirea experienței utilizatorului și oferirea unui serviciu de calitate superioară.
 
 
  1. CÂT TIMP VOM STOCA DATELE DUMNEAVOASTRĂ?
 
Perioada de stocare a datelor dvs. va depinde de scopurile pentru care le prelucrăm, după cum detaliem mai jos:
SCOP Termen de stocare
1. Gestionarea înregistrării dvs. ca utilizator al Site-ului
 
Vom prelucra datele dvs. pe perioada cât aveți statutul de utilizator înregistrat (adică până când decideți să vă dezabonați).
2. Dezvoltarea, îndeplinirea și executarea contractului de vânzare și de servicii
 
Vom prelucra datele dvs. pe durata de timp necesară pentru a gestiona comanda Dvs. achiziționarea produselor sau a serviciilor pe care le-ați cumpărat, incluzând eventuale returnări, reclamații sau plângeri legate de achiziționarea produsului sau a serviciului respectiv.
În unele situații, vom prelucra datele și ulterior onorării unei comenzi, până în momentul pe care îl stabiliți dvs., cum este cazul datelor reținute spre a fi folosite și pentru comenzi viitoare (nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail, domiciliu/adresă de livrare a comenzii).
3. Serviciul Clienți – Formular contact
 
Vom prelucra datele dvs. atât timp cât este necesar pentru a vă satisface solicitarea sau cererea.
4. Marketing
 
Vom prelucra datele dvs. până când vă veți dezabona sau veți anula abonamentul la newsletter.
Dacă participați la acțiuni promoționale, vom stoca datele pentru o perioadă de 6 luni de la încheierea acțiunii promoționale cu exceptia datelor persoanele cuprinse in documente financiar/contabile cu privire la care legislatia impune un alt termen de pastrare mai indelungat.
5. Analiza utilizării și a calității
 
Vom prelucra punctual datele dvs. pe durata în care efectuam o acțiune sau un sondaj specific privind calitatea produselor/serviciilor comercializate.  
 
 
Indiferent de modul în care prelucram datele pe durata strict necesară atingerii scopului vizat, ulterior le vom stoca și proteja în mod corespunzător pe durata de timp în care pot decurge responsabilități derivate din respectiva prelucrare, în conformitate cu reglementările în vigoare. Odată ce acțiunile posibile se prescriu în fiecare caz, vom proceda la ștergerea datelor cu caracter personal.
 
  1. TRANSFERĂM DATELE DVS. PERSONALE CĂTRE TERȚI?
 
Pentru a îndeplini scopurile indicate în această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal și cookies, este necesar să acordăm acces la datele dvs. personale terților care ne oferă sprijin în serviciile pe care vi le oferim, și anume:
 
  • instituții financiare, organe de supraveghere, control;
  • organe specializare în descoperirea și prevenirea a fraudei;
  • furnizori de servicii tehnologice;
  • furnizori și colaboratori de servicii logistice, de transport și de livrare, dacă este cazul;
  • furnizorii de servicii aferente serviciului clienți – formular contact;
  • furnizori și colaboratori de servicii legate de marketing și publicitate.
 
 
  1. CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ CÂND NE PUNEȚI LA DISPOZIȚIE DATELE PERSONALE?
 
Ne angajăm să respectăm confidențialitatea datelor dvs. personale și să garantăm exercitarea drepturilor dvs. În acest sens, subscrisa, în calitate de operator, am decis că le puteți exercita în mod complet gratuit trimițând un mesaj la adresa de e-mail contact@bigbelly-cluj.ro, indicând pur și simplu motivul solicitării și dreptul pe care doriți să-l exercitați. În acest sens Noi vă vom răspunde în maximum o lună de la primirea fiecărei solicitări. În cazul în care considerăm că este necesar pentru a vă putea identifica, vă putem solicita o copie a unui document prin care să vă dovediți identitatea.
 
În mod special, indiferent de scopul sau baza legală în temeiul căreia vă prelucrăm datele, aveți dreptul:
 
  • Să ne cereți accesul la datele dvs. personale care sunt în posesia noastră. Vă reamintim că, dacă sunteți utilizator înregistrat al Site-ului, puteți verifica aceste informații și în secțiunea corespunzătoare datelor dvs. personale.
  • Să ne cereți să rectificăm datele pe care le avem deja. Rețineți că dacă sunteți utilizator înregistrat al Site-ului, puteți accesa secțiunea corespunzătoare datelor personale din contul dvs. pentru a modifica sau actualiza datele personale. Oricum, rețineți că prin furnizarea activă a datelor dvs. personale prin orice mijloace, garantați că acestea sunt adevărate și exacte și vă angajați să ne comunicați orice modificare sau schimbare a acestora. Orice pierdere sau daună provocată a Site-ului sau operatorului Site-ului sau oricărei părți terțe prin comunicarea unor informații eronate, inexacte sau incomplete în formularele de înregistrare, va constitui responsabilitatea exclusivă a utilizatorului. Vă rugăm rețineți ca regulă generală că trebuie să puneți la dispoziție doar datele dvs. personale, nu și pe cele ale altor persoane, cu excepția cazurilor permise în această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal și cookies.
  • Să ne cereți să vă ștergem datele în măsura în care acestea nu mai sunt necesare pentru scopul pentru care este nevoie să le prelucrăm astfel cum v-am informat mai sus sau în cazul în care nu mai avem legitimitatea de a face acest lucru.
  • Să ne cereți să limităm prelucrarea datelor dvs., ceea ce înseamnă că în anumite cazuri, ne puteți solicita să suspendăm temporar prelucrarea datelor sau să le stocăm o perioadă mai îndelungată decât cea necesară pentru atunci când este posibil să aveți nevoie de ele.
 
Dacă ne-ați dat consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. în orice scop, aveți, de asemenea, dreptul să îl retrageți în orice moment. Unele dintre modalitățile prin care vă puteți retrage consimțământul sunt explicate în secțiunea 2, în care explicăm în ce scop vă prelucrăm datele.
 
Atunci când legalitatea prelucrării datelor se întemeiază pe consimțământul dvs. sau pe executarea contractului, astfel cum am explicat în secțiunea 3, veți avea de asemenea dreptul să solicitați portabilitatea datelor personale. Aceasta înseamnă că veți avea dreptul să primiți datele personale pe care ni le-ați pus la dispoziție într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, pe care să îl puteți transmite altui operator în mod direct, cu condiția să fie posibil din punct de vedere tehnic.
 
Pe de altă parte, atunci când prelucrarea datelor se întemeiază pe interesul nostru legitim, veți avea, de asemenea, dreptul de a vă opune prelucrării datelor.
 
În cele din urmă, vă informăm despre dreptul dvs. de a depune o plângere la autoritatea competentă de control al protecției datelor:
 
- Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Adresă: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România, tel. +40.318.059.211; +40.318.059.212, Fax: +40.318.059.220, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro, web-site-ul: www.dataprotection.ro
 
 
  1. CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ NE PUNEȚI LA DISPOZIȚIE DATE ALE TERȚILOR?
 
Oferim funcții sau servicii care necesită prelucrarea datelor personale ale unei terțe părți pe care ni le furnizați, astfel cum se întâmplă în cazul activării și trimiterii unei comenzi în grup, unui cupon promoțional dacă este cazul sau în cazul livrării produselor comandate la adresele altor persoane decât cea a Dvs. în calitate de titular al comenzii. Dacă ne puneți la dispoziție Date personale ale altor persoane, garantați că le-ați informat cu privire la scopurile și modul în care trebuie să prelucrăm datele lor personale.
 
 
  1. MODIFICĂRI ALE INFORMĂRII PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ȘI COOKIES
 
Este posibil să modificăm informațiile cuprinse în prezenta Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal și cookies atunci când vom aprecia că va fi necesar. În acest caz, vă vom comunica în diferite moduri prin intermediul Site-ului (de exemplu, printr-un anunț tip banner, printr-o fereastră pop-up) sau vă vom transmite la adresa de e-mail atunci când modificarea în cauză este importantă pentru confidențialitatea dvs., astfel încât să puteți verifica modificările, să le evaluați și, dacă este cazul, să vă opuneți sau să anulați orice serviciu sau funcționalitate. În orice caz, vă sugerăm să verificați periodic prezenta Politică de confidențialitate și cookie-uri pentru cazul în care există modificări minore sau dacă introducem o îmbunătățire interactivă, profitând de faptul că veți găsi întotdeauna prezenta Politică ca punct de informare permanent pe Web-ul nostru.
 
 
  1. INFORMAȚII PRIVIND COOKIE-URILE
 
Utilizăm cookie-uri și dispozitive similare pentru a vă facilita navigarea pe Site, pentru a ști cum interacționați cu Noi și, în unele cazuri, pentru a vă putea afișa reclame pe baza obiceiurilor dvs. de navigare. Vă rugăm să citiți Politica de cookie-uri pentru a cunoaște în detaliu cookie-urile și dispozitivele similare pe care le folosim, scopul acestora și alte informații de interes.
 
  
 
 
 
INFORMAȚII DESPRE COOKIE-URI
 
Ce este un cookie?
 
Un cookie este un mic fișier text pe care un site web îl stochează pe PC-ul dvs., pe telefon sau pe orice alt dispozitiv, cu informații despre navigarea pe site-ul web respectiv. Cookie-urile sunt necesare pentru a facilita navigarea și a o face mai ușor de utilizat și nu dăunează computerului. Această Politică folosește termenul general de "cookie-uri" deoarece acestea sunt principala metodă pentru stocarea informațiilor utilizate de acest site web, dar spațiul de "Stocare Locală" al browser-ului este, de asemenea, utilizat în aceleași scopuri ca și cookie-urile. Toate informațiile incluse în această secțiune sunt, de asemenea, valabile pentru această "Stocare Locală".
 
Ce sunt cookie-urile folosite pe acest site web?
 
Cookie-urile reprezintă o parte esențială a funcționării site-ului nostru web. Scopul principal al cookie-urilor noastre este de a vă îmbunătăți experiența de navigare. De exemplu, ele sunt folosite pentru a ne aminti preferințele (limba, zona etc.) în timpul navigării și vizitelor viitoare. Informațiile colectate de fișierele cookie ne permit, de asemenea, să îmbunătățim site-ul web prin estimarea numerelor și tiparelor de utilizare, adecvarea site-ului web la interesele individuale ale utilizatorilor, căutări mai rapide etc.
 
În unele cazuri, dacă am obținut în prealabil consimțământul dvs. informat, este posibil să folosim cookie-uri, tag-uri sau alte dispozitive similare pentru a obține informații care ne permit să vă prezentăm, fie de pe site-ul nostru web propriu, fie de pe site-uri web terțe sau prin orice alt mijloc, publicitate pe baza analizei obiceiurilor dvs. de navigare.
 
Care este durata de viață a cookie-urilor?
Durata de viață a cookie-urilor poate varia în funcție de scopul pentru care este plasat. Există următoarele categorii de cookie-uri care determină și durata de viață a acestora:
  • Cookie-uri de sesiune - cookie care este șters automat când utilizatorul își închide browser-ul;
  • Cookie-uri persistente / fixe - cookie care rămâne stocat în terminalul utilizatorului până când atinge o anumită dată de expirare (câteva minute, zile sau câțiva ani în viitor) sau până la ștergerea acestuia de către utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browser-ului.
 
Care sunt cookie-urile care NU sunt folosite pe acest site web?
 
Nu stocăm informații personale sensibile, cum ar fi adresa dvs., parola etc. în cookie-urile pe care le folosim.
 
Cine folosește informațiile stocate în cookie-uri?
Informațiile stocate în cookie-urile de pe site-ul nostru web sunt utilizate exclusiv de noi, cu excepția celor identificate mai jos ca "cookie-uri terță parte", folosite și gestionate de entități externe pentru a furniza serviciile solicitate de noi, pentru îmbunătățirea serviciilor noastre și a experienței utilizatorului când navighează pe site-ul nostru. Principalele servicii pentru care se utilizează aceste "cookie-uri terță parte" sunt obținerea de statistici de acces și garantarea operațiunilor de plată care se efectuează.
 
Cum pot evita utilizarea cookie-urilor pe acest site?
 
Dacă preferați să evitați utilizarea cookie-urilor în această pagină, ținând cont de limitările descrise mai sus, trebuie mai întâi să dezactivați utilizarea cookie-urilor în browser-ul dvs. și apoi să ștergeți Cookie-urile salvate în browser-ul asociat acestui site web. Puteți utiliza această opțiune pentru a împiedica utilizarea cookie-urilor în orice moment.
 
Cum se dezactivează și împiedică utilizarea cookie-urilor?
 
Puteți restricționa, bloca sau șterge cookie-urile de pe acest site web oricând, modificând configurația browser-ului dvs., urmând pașii indicați mai jos. În timp ce setările sunt diferite în fiecare browser, cookie-urile sunt configurate în mod normal în meniul "Preferințe" sau "Instrumente". Pentru mai multe detalii despre configurarea fișierelor cookie în browser-ul dvs., consultați meniul "Ajutor" din browser-ul propriu-zis.
 
Ce cookie-uri particulare utilizează acest site web și în ce scop?
 
Tabelul de mai jos afișează cookie-urile, tag-urile și alte dispozitive similare utilizate de acest site web, împreună cu informații despre scopul, durata și gestiunea (proprietate și terțe părți) ale fiecăruia dintre ele.
 
  

[1] RES QUALITY FOOD S.R.L., societate care în prezent operează în România vânzarea de  produse  alimentare sub Marca Big Belly, (în continuare „RES QUALITY "):
  • Adresa poștală: comuna Floreşti, sat Floreşti, str. Porii, nr. 5, bloc 5B1, sc. 1, et. 1, ap. 5, jud. Cluj.
  • E-mailul Responsabilului pentru Protecția datelor: contact@bigbelly-cluj.ro
[2] a se vedea Capitolul II de la pagina 2 din prezenta.
[3] a se vedea Capitolul III de la pagina 6 din prezenta.
[4] a se vedea Capitolul V de la pagina 9 din prezenta.
[5] a se vedea Capitolul VI de la pagina 9 din prezenta.


Transport gratuit la comenzi > 30 lei
Timpul de livrare: intre 40-120 min
×
Zone taxa 6 lei Zone taxa lei Zone taxa 5 lei Zone taxa 5 lei Zone taxa 20 lei
Floresti Dâmbul Rotund Marasti Manastur 2 Gilau
Baci Bulgaria Gheorgheni 1 Grigorescu Valcele
Iris Intre Lacuri Buna Ziua Zorilor Apahida
Someseni Gheorgheni 2 Zorilor Sud Hajdeu  
Bulevardul Muncii   Centru Clinicilor  
Aeroport   Andrei Muresan Parcul Central  
Colonia Borhanci   Gruia    
Colonia Becasi   Gara    
Colonia Faget        

1. Selectati Sosul










Puteti selecta 6 ingrediente incluse in pret pentru Pizza la Alegere
Mai ai 6 ingrediente






Total (pret ingrediente extra):
×
Doresti si ingrediente extra ?
Poti selecta din lista de mai jos ingredientele pe care le doresti in plus pe pizza






Total:
(acest total se adauga la pretul pizzei)
×
Pizza 1+1: alege inca o pizza

Total:
1. Selectati Sosul










Selectati Tipul de Paste