Descopera deliciul supelor crema

05.09.2023
Descopera deliciul supelor crema
Nevoia de a ne rasfata cu ceva cald, gustos si reconfortant ramane constanta. Si ce poate fi mai reconfortant decat o supa crema bogata si savuroasa? Supele crema de legume sunt un adevarat deliciu, sanatoase si satioase. Descopera optiunile noastre si alege aroma preferata!

Supa crema de legume cu pui
In spatele fiecarei portii de supa crema de legume cu pui sta o combinatie bine echilibrata de arome si nutrienti. Proteinele esentiale din carne sunt insotite de vitaminele si mineralele valoroase din legume, transformand aceasta supa intr-o alegere nutritionala inedita.

Supa crema de linte cu pancetta
Indrazneste sa explorezi aroma inedita a supei noastre crema de linte cu pancetta. Fie ca iti doresti sa-ti reincarci energia dupa o zi lunga sau sa-ti rasfeti papilele gustative, aceasta reprezinta alegerea ideala.

Supa crema de rosii
Intr-o lume in continua schimbare, uneori ne dorim gusturile care ne aduc aminte de traditie. Supa crema de rosii este acea alegere atemporala care te duce cu gandul la copilarie prin prisma gustului. O explozie de gust si nutrienti in fiecare lingura, livrata direct la usa ta!

Supa crema de hribi
Pentru iubitorii de ciuperci si arome de padure, supa crema de hribi este o aventura pe care nu vreti sa o ratati. Hribii, cu textura lor unica si savoarea profunda, devin vedeta acestei supe cremoase, iar fiecare portie aduce un gust autentic in bucataria ta.
Alege din optiunile noastre create special pentru a satisface fiecare preferinta si mananca pe saturate cu Big Belly!
 

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙