Livrare mancare la domiciliu & birou in Cluj

Cu Big Belly mananci pe saturate, oriunde si orcand! Echipa noastra va sta la dispozitie de Luni si pana Duninica, incercand sa faca tot posibilul  pentru a livra produsele intr-un timp cat mai scurt si in cele mai bune conditii. Produsele noastre sunt preparate pe loc, doar din ingrediente proaspete achizitionate zilnic de la furnizori de incredere, care pot prezenta oricand documente de atestare a calitatii. Daca aveti nemultumiri legate de produsele livrate de noi, in primul rand ne cerem scuze si va multumim pentru intelegerea acordata. Suntem printre singurele restaurante, care va pun la dispozitie sistemul de: MONEY BACK GUARANTEE. Acesta este un serviciu prin care in primul rand va respectam, va stam la dispozitie, va ascultam, rezolvam nemultumirile dumneavoastra, refacem produsele, sau va returnam integral suma platita, daca produsele livrate nu se incadreaza in descrierea afisata pe WWW.BIGBELLY-CLUJ.RO.
Trebuie doar sa ne contactati!

Livrare mancare la domiciliu & birou in Cluj
Timpul de livrare poate varia intre 40 si 120  minute. In functie de perioada in care plasati comanda, traficul rutier, volumul de lucru sau alte cauze neprevazute, dar va asiguram ca intentia si interesul nostru este sa va livram comanda cat mai repede posibil.
Ne dorim sa intelegeti ca suntem orientati 100% catre client, dorind sa fim pe placul tuturor, chiar daca acest lucru este de multe ori imposibil.                                     
VA MULTUMIM PENTRU ALEGEREA FACUTA!