Livrare mancare la domiciliu & birou in Cluj

Comenzi si Livrare 

Cu Big Belly mananci pe saturate, oriunde si orcand! Echipa noastra va sta la dispozitie de Luni si pana Duminica, incercand sa faca tot posibilul  pentru a livra produsele intr-un timp cat mai scurt si in cele mai bune conditii. Produsele noastre sunt preparate pe loc, doar din ingrediente proaspete achizitionate zilnic de la furnizori de incredere, care pot prezenta oricand documente de atestare a calitatii.

Daca aveti nemultumiri legate de produsele livrate de noi, in primul rand ne cerem scuze si va multumim pentru intelegerea acordata. Suntem printre singurele restaurante, care va pun la dispozitie sistemul de: MONEY BACK GUARANTEE. Acesta este un serviciu prin care in primul rand va respectam, va stam la dispozitie, va ascultam, rezolvam nemultumirile dumneavoastra, refacem produsele, sau va returnam integral suma platita, daca produsele livrate nu se incadreaza in descrierea afisata pe WWW.BIGBELLY-CLUJ.RO.
Trebuie doar sa ne contactati!


Livrare

Timp de livrare in Cluj: intre 40 - 120 min
* Pentru comenzi mai mici de 40 Lei taxele de livrare sunt intre 5 si 20 Lei, depinde de zona de livrare. Vezi aici Taxele de livrare.

Timpul de livrare poate varia intre 40 si 120  minute. In functie de perioada in care plasati comanda, traficul rutier, volumul de lucru sau alte cauze neprevazute, dar va asiguram ca intentia si interesul nostru este sa va livram comanda cat mai repede posibil.

* Pentru livrari programate, vă informăm că timpul de livrare nu este garantat a fi exact cel transmis, acesta putând include o marjă de 10 - 15 minute întârziere, cauzate de factori care nu țin de brandul sau livratorii noștri (trafic, condiții meteo etc). Vă mulțumim pentru înțelegere. 

Interval de preluare comenzi online: Luni - Sambata: 09 - 22:30, Duminica: 10 - 22:30.

Ne dorim sa intelegeti ca suntem orientati 100% catre client, dorind sa fim pe placul tuturor, chiar daca acest lucru este de multe ori imposibil. 

Suntem printre singurele restaurante, care va pun la dispozitie sistemul de: MONEY BACK GUARANTEE. Acesta este un serviciu prin care in primul rand va respectam, va stam la dispozitie, va ascultam, rezolvam nemultumirile dumneavoastra, refacem produsele, sau va returnam integral suma platita, daca produsele livrate nu se incadreaza in descrierea afisata.


Pentru mai nelamuriri sau alte reclamatii

E-mail informatii: contact@bigbelly-cluj.ro

Telefon sugestii si reclamatii: 0757 435 063

 

VA MULTUMIM PENTRU ALEGEREA FACUTA!
 
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙