TERMENI SI CONDITII


1.  INTRODUCERE
Prezenta sectiune defineste conditiile de utilizare a website-urilor grupului Big Belly de catre potentiali vizitatori sau clienti. Prin utilizarea website-urilor, sunteți implicit de acord cu Termenii și Condiíile de Utilizare expuse mai jos. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a website-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor de Utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de mai jos nu folosiți website-urile.


2. DEFINIȚII TERMENI
Website-ului Big Belly este proprietatea urmatoarelor societati: RES QUALITY FOOD S.R.L., cu sediul Cluj, loc. Floresti , Str. Porii nr. 5, Ap.5, numar de ordine la Registrul Comertului Cluj J12/2321/2012, CUI 30521302, reprezentata prin dl. Banciu Raul– Administrator.
Utilizator - poate fi orice persoana fizica sau persoana juridica, care utilizează prezentul website
Partener - persoana fizica sau juridica, avand ca scop comercializarea de produse sau servicii, care isi publica si promoveaza produsele sau serviciile prin intermediul website-ului Big Belly, in vederea vanzarii acestora.
Livrator- persoanele care presteaza serviciile de livrare in cadrul societății Res Quality Food SRL  pentru a asigura livrarea comenzilor către Utilizatori;
Prin accesarea Platformei și crearea voluntară a unui profil, toți Utilizatorii recunosc și acceptă în mod expres și fără ambiguitate prezenții Termeni si conditii, precum și politica de confidențialitate.
Cosul meu - sectiune din Contul Utilizatorului care permite acestuia adaugarea produselor pe care doreste sa le achizitioneze in acel moment sau la un moment ulterior.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Utilizator si vânzător, prin care Utilizatorul transmite catre Big Belly, prin intermediul website-ului, intentia sa de a achizitiona anumite bunuri si servicii furnizate de societatea Res Quality Food SRL.
Bunuri si servicii - orice produs sau serviciu listat pe website, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate către Utilizator.
Contract - reprezinta actul incheiat la distanta dintre Res Quality Food SRL și Utilizator , care nu necesita prezenta fizica simultana a celor doua parti.

Metoda de plata:
i)  numerar la livrarea comenzii – Această metodă de plată va putea fi indisponibilizată în anumite circumstanțe, care vor fi comunicate Utilizatorului prin intermediul Platformei, din motive tehnice sau în conformitate cu politica internă a companiei;
ii)  plata online prin intermediul unui card bancar/ cu cardul la primire comanda
iii)  - Cu cardul online prin procesatorul PayU.
iv)    cu cardul la primire comanda

Pret de vanzare - reprezinta contravaloarea Bunului sau Serviciului, pretinsa si solicitata Utilizatorului, evidentiata corespunzator acestora in pagina de pe website, la care se adaugă costul pentru livrarea produselor comandate de către Utilizator cu valoare finala mai mica de 40 ron.

Înșelăciuni sau fraude - Conturi neautentice/false; Listări neautentice/false ale utilizatorilor; Imitația sau deturnarea de cont; Phishing; Scheme piramidale.
Încălcări ale proprietății intelectuale - Încălcarea drepturilor de autor; Încălcarea designului (desene și modele); Încălcarea indicațiilor geografice; Încălcarea drepturilor de brevet (invenții); Încălcarea secretului comercial; Încălcarea mărcilor comerciale.

Protecția datelor și încălcarea confidențialității - Lipsă motiv de prelucrare pentru date; Dreptul de a fi uitat; Falsificarea datelor; Nerespectarea datelor biometrice.
Garantie SGR - suma plătită de către Utilizator către Vânzător la achiziționarea unui produs ambalat în ambalaj SGR, separat de prețul produsului şi care este restituită integral Utilizatorului la momentul returnării ambalajului SGR în cadrul unui punct de returnare din România confom prevederilor legale in vigoare.
Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Produselor si Serviciilor asa cum sunt ele precizate in descrierea acestora din website.

3.  Colectarea de informații cu caracter personal.
Prin utilizarea serviciilor puse la dispoziție de către website vă exprimați în mod expres consimțământul ca Big Belly să prelucreze datele cu caracter personal furnizate de către dvs. Aspectele privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt guvernate de “Politica de confidentialitate”, care completeaza aceasta sectiune de “Termeni si Conditii”. Va rugam sa cititi in intregime politica de confidentialitate cu privire la datele personale prelucrate accesand acest link https://bigbelly-cluj/politica-de-confidentialitate

Toate informațiile (inclusiv, dar nu exlcusiv, cele legate de contul clientului, tranzacții, corespondență) sunt utilizare cu discreție. Singurele informații personale colectate sunt acelea furnizate voluntar de către Utilizator, la efectuarea tranzacțiilor sau în alte operațiuni. Simpla nagivare a website-ului nu implică colectarea de informații personale. Utilizatorul este singurul raspunzator de toate datele furnizate.

4. PROPRIETATE INTELECTUALA
Dreptul de autor pentru informațiile/textile/imaginile/reprezentarile grafice/orice continut, existente pe acest website este deținut de Res Quality Food SRL. Niciun material de pe acest website nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea explicită, scrisa a societatii Res Quality Food SRL.

Conținutul acestui website, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile și orice alte materiale prezente pe website sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea Res Quality Food SRL.
Întreg conținutul website-ului și elementele de grafică, inclusiv dar fără a se limita la acestea, respectiv tot conținutul în format text, precum și sursele tehnice ale tuturor serviciilor și facilităților prezente și viitoare – cu excepția cazului când este menționat expres un alt proprietar – sursele paginilor dar și orice alt material, transmis sub orice formă de și către Utilizatori (prin vizualizare directă pe site, prin newslettere etc.) aparțin Res Quality Food SRL.
Este interzisă crearea de legături cu acest website ale altor site-uri sau invers, fără un acord prealabil scris. În situațiile în care acest lucru se întâmplă fără acordul scris al societății Res Quality Food SRL, aceasta nu își asumă responsabilitatea pentru website-urile neafiliate cu care website-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest website de către alte persoane decât cele autorizate de Res Quality Food SRL și își rezervă dreptul de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare a oricărei acțiuni de acest tip.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei părți a serviciilor, accesul, folosirea serviciilor sau informațiilor puse la dispoziție de Res Quality Food SRL prin intermediul website-ului într-un mod care incalca legislația românească sau internațională în materie de drept de autor și proprietate intelectuală, implică răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni.
Orice persoană care transmite sau publică în orice mod informații ori materiale către website își asumă obligația de a nu prejudicia în niciun mod drepturile de autor pe care o terță persoană le-ar putea invoca în legatură cu materialele și informațiile transmise în orice mod către website, iar persoanele care expediază în orice mod informații ori materiale înțeleg și acceptă că încălcarea în orice mod a acestei obligații nu poate angaja în niciun mod răspunderea Res Quality Food SRL, ci numai răspunderea persoanelor respective.
Incercarea, de orice natura, de modificare a imaginilor si informatiilor prezentate pe website- ului Big Belly, da dreptul unilateral si neechivoc detinatorilor lor legali de a se adresa instantelor de judecata legal competente pentru sanctionarea unei asemenea fapte.
Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal, astfel ca orice incercare de a exploata website-urile in scopuri comerciale sau contrare intereselor Big Belly este interzisa.
Res Quality Food SRL are dreptul de a impiedica prin orice mijloace și de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare a persoanelor implicate în distrugerea sau alterarea website-lui, a conținutului, securității acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita Res Quality Food SRL sau pe partenerii săi, produsele, serviciile și angajații acestora. Orice eventual litigiu în legătură cu acest website este de competența instanțelor competente din Municipiul Cluj-Napoca.


5. RESPONSABILITATE
Big Belly face toate eforturile rezonabile pentru ca informatiile oferite pe website-ul sa fie corecte, exacte si actualizate, insa nu isi asuma nicio raspundere sau responsabilitate pentru omisiuni, erori in continutul website-ului.
Cu toate acestea, Big Belly nu oferă niciun fel de garanții pentru conținutul website-ului și în nicio situație nu poate fi ținut răspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricărei părți/secvențe/pagini de pe website sau din imposibilitatea utilizării acesteia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronată a oricaror prevederi ale conținutului website-ului.
Preparatele culinare prezentate pe website-ul sunt cu titlu orientativ, iar iar produsul/serviciul final pe care îl achiziționează Utilizatorul poate fi ușor diferit de aceste imagini..
Cu toate acestea, Big Belly va prezinta cat mai detaliat si corect produsele si serviciile, respectând acuratetea acestora.
Utilizatorii recunosc și sunt de acord că Big Belly nu oferă nicio garanție în legătură cu următoarele aspecte:
i)             că informațiile conținute pe site sunt pe deplin complete;
ii)            că informațiile sau serviciile de pe site vor satisface toate cerințele Utilizatorilor, iar pentru folosirea inadecvată a acestora Utilizatorii își asumă întreaga responsabilitate;
iii)           pentru rezultatele obținute de Utilizatori ca urmare a folosirii informațiilor sau serviciilor disponibile prin intermediul website-ului, utilizarea informațiilor și a serviciilor făcându-se de către Utilizatori pe propria răspundere;
iv)           că serviciile disponibile prin intermediul website-ului vor funcționa constant, neîntrerupt, fără erori – fapt de acest aspect, Big Belly nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care Utilizatorii le-ar putea avea din cauza nefuncționprii temporare sau defectuoase a website-ului sau pentru folosirea informațiilor obtinute prin utilizarea link-urilor de pe site către alte website-uri (utilizarea lor este la latitudinea Utilizatorilor).
v)            Ca exista identitate intre produsele prezentate in imaginile publicate pe website-ul  Big Belly si produsele care vor fi livrate.
vi)           Compatibilitatea pe website-ul  Big Belly cu sistemul de operare si software-ul telefonului sau calculatorului utilizatorilor;
vii)          Big Belly nu va fi responsabil pentru vreo întrerupere de serviciu, erori de conexiune, indisponibilitate sau erori ale acestuia, acces serviciu Internet sau întreruperi Internet sau pentru orice alte situații în afara controlului său. Considerând cele de mai sus, cu excepția circumstanțelor ce face dificilă sau imposibilă situația, Big Belly va realiza toate etapele de a corecta astfel de erori, a restaura comunicarea și a actualiza conținutul imediat ce ia la cunoștință de erorile sau deconectarea serviciului ori dacă conținutul este neactualizat.
Big Belly nu acceptă vreo responsabilitate pentru erorile de securitate ce pot apărea sau pentru orice daună ce poate fi cauzată la sistemul computerului Utilizatorului (hardware și software) sau fișierelor ori documentelor salvate pe acestea, ca urmare a:
i)             prezenței unui virus în sistemul de operare al computerului Utilizatorului sau dispozitivul mobil utilizat pentru a conecta conținutul și serviciile Aplicației;
ii)            unei erori de funcționare a browser-ului;
iii)           utilizării versiunilor neactualizate.
Utilizarea si navigarea pe website-ul  Big Belly se face pe propria raspundere a utilizatorilor.
Astfel, utilizand acest website Big Belly sunteti de acord ca nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse de navigarea si utilizarea website-urilor, inclusiv dar fara a se limita la defectiuni sau virusi care pot aparea pe computerul dvs. sau orice alta platforma pe care utilizati pe website-ul  Big Belly.
Utilizatorul garantează că toate informațiile privind identitatea și capacitatea sa furnizate către Big Belly în formularul de înregistrare pentru website sunt adevărate, corecte și complete. Suplimentar, Utilizatorii se obligă să își păstreze detaliile persoane actualizate. Dacă un Utilizator furnizează informații false, incorecte sau incomplete sau dacă Big Belly consideră că există motive fondate să aibă îndoieli privind veridicitatea, exactitatea sau integritatea acestor informații, Big Belly poate nega accesul actual sau viitor al Utilizatorului și utilizarea website-ului sau a oricărui conținut și/sau servicii din aceasta.
Utilizatorul se obligă să nu divulge detaliile contului personal sau să permită accesul la acesta unor terțe părți. Utilizatorii vor fi unicii responsabili pentru orice utilizare a acestor detalii sau a serviciilor de pe website care ar putea fi făcute de terțe părți, inclusiv declarațiile și/sau conținuturile introduse în Aplicație sau orice acțiune efectuată prin folosirea numelui de utilizator sau a parolei. Big Belly nu poate garanta identitatea Utilizatorilor înregistrați și, prin urmare, nu va fi responsabilă pentru utilizarea identității unui Utilizator înregistrat de către terțe părți neînregistrate. Utilizatorii se obligă să informeze imediat Big Belly, folosind canalele de comunicare puse la dispoziție de către Big Belly , dacă datele lor de acces le sunt furate, divulgate sau pierdute.
Utilizarea abuzivă a Platformei sau pentru alte scopuri decât cele autorizate expres de Big Belly este strict interzisă, iar Big Belly nu va fi responsabil pentru nicio pagubă cauzată de o utilizare neautorizata. Astfel, orice utilizare într-un mod care contravine practicilor comerciale corecte, a legislației în vigoare sau în orice alt mod care ar fi de natură să prejudicieze Big Belly. În general, Utilizatorii se obligă, de exemplu, dar fără limitare:
i)             să se abțină de la alterarea sau modificarea website-ului, complet sau parțial, prin bypass, dezactivare sau în orice alt mod a modifica funcțiile sau serviciile;
ii)            să se abțină de la încălcarea drepturilor de proprietate industrială și intelectuală;
iii)           să se abțină să folosească website-ul pentru a insulta, defăima, intimida Big Belly sau de îi afecta/ataca imaginea;
iv)           să se abțină de la accesarea conturilor e-mail aparținând altor Utilizatori;
v)            să se abțină de la introducerea virușilor informatici, fișiere corupte sau orice alte programe software ce ar putea deteriora sau altera conținutul sau sistemele Big Belly sau ale terțelor părți;
vi)           să respecte obligațiile de plată sau a oricăror obligații față de Big Belly;
vii)          să nu plaseze comenzi în alte scopuri decât achiziționarea de Produse sau Servicii;
viii)         să nu ofere informații false, inexacte, neactualizate la crearea Contului, inclusiv indicarea unei identități false, prin orice mijloace (de exemplu prin utilizarea unei adrese de e-mail, nume, pseudonim sau altfel);
ix)           să nu utilizeze instrumente software extern care poate perturba operarea normala a Platformei;
x)            să nu încerce să intervină in funcționarea serverelor de găzduire sau a Platformei prin orice moduri;
xi)           să nu întreprindă acțiuni care sunt ilegale, imorale, împotriva securității publice sau alte actiuni ori omisiuni care încalcă reglementările aplicabile;
xii)          să nu întreprindă acțiuni capabile să dăuneze intereselor Big Belly direct sau indirect, prin orice mod, inclusiv, dar fără a se limita la formularea unor declarații injurioase, îndreptate în mod direct sau indirect împotriva Big Belly, a angajaților, reprezentanților săi, Partenerilor Big Belly sau a Livratorilor, precum și cu privire la sistemul informatic pus la dispoziție de catre Big Belly, adoptarea unor poziții publice care pot avea un impact negativ asupra Big Belly sau serviciilor prestate de aceasta
să nu utilizeze Platforma pentru scopuri ilegale, neautorizate sau să încurajeze sau să promoveze activități ilegale sau care încalcă acest Document, precum și orice alta conduită sau activitate pe Plaformă care în mod justificat ar putea prejudicia in vreun fel Big Belly alti Utilizatori, Parteneri Big Belly, Livratori sau alți terți (precum confidențialitate, informațiile confidențiale sau proprietatea intelectuală)Măsurile adoptate de Big Belly pot varia în funcție de fiecare situație, fiind adaptate particularităților specifice ale fiecărei situații, ținând cont de interesele persoanelor implicate, de toate faptele și circumstanțele relevante care rezultă din informațiile deținute de către Big Belly, printre care, nelimitativ:
i)             frecvența încălcărilor- numărul absolut de elemente de Conținut ilegal sau de notificări ori plângeri vădit nefondate, transmise într-un anumit interval de timp și proporția relativă a numărului respectiv în raport cu numărul total de informații furnizate sau de notificări transmise într-un anumit interval de timp (de exemplu, in functie de numarul de încălcări săvârșite într-un interval de timp de referinta de 30 de zile vor fi aplicate măsuri corective mai restrictive, cum ar fi suspendarea sau închiderea Contului);
ii)            gravitatea încălcării, inclusiv, dacă este cazul natura Conținutului ilegal, și a consecințelor acestora (de exemplu, în cazul unor încălcări foarte grave, cum ar fi instigare la terorism, proxenetism, abuzuri etc., Big Belly va putea aplica măsuri corective mai restrictive, precum suspendarea sau închiderea Contului);
iii)           în cazul în care poate fi identificata, intenția persoanei care a comis încălcarea (de exemplu, în situația în care anumite Comentarii, recenzii, etc. sunt lăsate cu scopul unic de a prejudicia imaginea Big Belly, a unui Partener sau Livrator).

6.  DREPTUL BIG BELLY DE A APLICA UNA SAU MAI MULTE MĂSURI
Big Belly iși rezerva dreptul de a aplica una sau mai multe măsuri, precum:

i)             suspendarea, închiderea Contului sau restricționarea în orice alt mod a accesului la Platformă sau la funcționalități din Platformă, de exemplu: in cazul unor încălcări repetate sau grave, cum ar fi furnizarea de informații false la crearea Contului, adoptarea un limbaj licențios, injurios sau instigator, sau manifestarea unui comportament necorespunzător care contravine normelor de conduită și bunei cuviințe, dar fără a se limita la acestea;
ii)            limitarea sau suspendarea accesului în vederea efectuării de Comenzi, de exemplu în cazul lansării în mod frecvent de Comenzi false, care sunt ulterior anulate, dar fără a se limita la acesta;
iii)           restricționarea accesului la unele din modalitățile de plată acceptate, de exemplu în cazul plasării de Comenzi multiple pentru care modalitatea de plată aleasă se dovedește lipsa fondurilor sau
iv)           Suspendarea posibilității de a înscrie Comentarii/recenzii, etc., în cazul unor încălcări repetate ale prezentului Document.
v)            Anularea comenzii efectuate de către Utilizator/cumpărător în urma unei notificări prealabile, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fara ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune interese în următoarele condiții: neeaceptarea de către banca emitentă a cardului clientului, tranzacției, în cazul plății online; invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri PayU agreat de Big Belly în cazul plății online; datele furnizate de către utilizator/cumpărător sunt incomplete și/sau incorect;
vi)           Restricționarea accesului utilizatorilor/cumpărătorilor în vederea efectuîrii unei comenzi în cazul în care consideră că în baza conduitei sau activității necorepsunzătoare, acțiunile acestora ar putea prejudicia brandul Big Belly.

7. UTILIZAREA PLATFORMELOR DE COMENZI ONLINE Big Belly
Comenzile
Big Belly pune la dispozitia utilizatorilor/cumparatorilor platforma online prin care acestia vor putea plasa o comanda pentru achizitonarea produselor afisate in interfata pe website-ului Big Belly.
Cumpararea produselor se poate face prin inregistrarea utilizatorilor sau completarea formularului de comanda cu datele solicitate.
Utilizatorul/cumparatorul raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate pentru inregistrarea contului sau plasarea comenzii.
Big Belly raspunde pentru onorarea comenzilor primite si pentru conformitatea produselor furinzate utilizatorilor/cumparatorilor.
Prin finalizarea comenzii utilizatorul/cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete si actualizate la data plasarii comenzii.
Prin finalizarea comenzii, utilizatorul/cumparatorul consimte ca angajatii Big Belly sa il contacteze in situatia in care este necesara contactarea acestuia.
Prin trimiterea Comenzii, Utilizatorul își exprimă acordul de a primi toate detaliile de facturare în format electronic, pe adresa de e-mail asociată contului de pe care a efectuat Comanda.
Pentru plasarea unei comenzi care contine produse pentru care legislatia in vigoare impune varsta minima de 18 ani, in vederea achizitionarii acestora, Utilizatorul declara pe propria raspundere ca respecta prevederile legale, la momentul achizitiei.
Bunurile si Serviciile achizitionate de pe Platforma Big Belly sunt destinate numai consumului propriu, Utilizatorul declarand pe propria raspundere ca acestea nu sunt achizitionate pentru revanzare.

8.  Livrare si plata – Dispoziții generale
Big Belly asigura prepararea si livrarea corespunzatoare a produselor comandate de catre utilizatori/cumparatori.
Plata comenzii se va face de catre clienti prin modalitatile puse la dispozitie de catre Big Belly, respectiv:
- Numerar la livrarea comenzii ( Această metodă de plată va putea fi indisponibilizată în anumite circumstanțe, care vor fi comunicate Utilizatorului prin intermediul Platformei, din motive tehnice sau în conformitate cu politica internă a companiei;).
- Transfer bancar in contul indicat
- Cu cardul la primire comanda
- Cu cardul online prin procesatorul PayU

Dupa trimiterea comenzii vei fi redirectat pe pagina PayU unde va trebui sa completezi datele cardului. Daca datele au fost introduse corect si nu au fost probleme de procesare ale cardului, plata comenzii se va efectua si vei fi redirectat inapoi catre site-ul bigbelly-cluj.ro la sumarul comenzii - Comanda efectuata cu succes.
Daca sunt probleme cu procesarea platii de pe card sau datele nu au fost introduse corect, pagina de la PayU iti va afisa o eroare sau vei fi redirectat inapoi catre site. Daca vom primi statusul "Neplatit" sau "Eroare la procesare" , te vom contacta pentru a solutiona comanda.
Big Belly nu va putea fi trasă la raspundere pentru orice intarziere in executare sau neexecutarea furnizarii produselor in cazul în care apar probleme ca urmare a oricarui eveniment care este în afara controlului sau.
a) Salvarea cardului si crearea contului
Pentru plata cu cardul ai si posibilitatea de a salva datele pentru o comanda viitoare. Daca bifezi "Salveaza datele cardului" , dupa ce trimiti comanda si vei completa datele cardului, acestea vor fi salvate automat in contul meu la "Cardurile mele".
Daca nu ai cont, dupa trimiterea comenzii site-ul va creea un cont automat. Vei primi datele pe email cu care te vei putea loga in cont si separat emailul cu sumarul comenzii.
Daca ai deja salvat cardul/cardurile in cont, data viitoare cand vei face o comanda o sa ai posibilitatea de a alege din cardurile salvate. Poti sterge oricand cardurile salvate din contul tau.
Datele cardului de plata nu vor fi accesibile BigBelly si nici nu vor fi stocate de catre BigBelly sau de catre procesatorul de plati inregistrate in Site sau aplicatie.
In momentul finalizarii comenzii, Utilizatorul poate acorda voluntar si personal bacsis Livratorului.
Pentru o comunicare corecta a facturii Comenzii, Utilizatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
Prin trimiterea Comenzii, Utilizatorul isi exprima acordul sa primeasca toate detaliile de facturare in format electronic, pe adresa de e-mail asociata contului de pe care a efectuat Comanda.
 
b) Livrare
Timpul de livrare in Cluj este intre 40 - 120 min

* Pentru comenzile care nu respecta valoarea minima setata pentru zona respectiva, taxele de livrare sunt intre 5 si 30 Lei, depinde de zona de livrare si de localitate.
Taxa de livrare se calculează pe baza sumei rămase de plată după aplicarea tuturor discount-urilor, promoțiilor și punctelor de fidelitate. În situația în care suma finală nu atinge valoarea minimă pentru livrarea gratuită, se va aplica taxa de livrare conform politicilor specificate în <link taxe de livrare>.Vezi aici Taxele de livrare.

Timpul de livrare poate varia intre 40 si 120  minute. In functie de perioada in care plasati comanda, traficul rutier, volumul de lucru sau alte cauze neprevazute, dar va asiguram ca intentia si interesul nostru este sa va livram comanda cat mai repede posibil. Big Belly nu își asumă răspunderea pentru întârzierile în livrarea produselor, cu excepția situației în care acestea sunt datorate în mod exclusiv din culpa sa.
Interval de preluare comenzi online: Luni - Sambata: 09 - 22:30, Duminica: 10 - 22:30.

Ne dorim sa intelegeti ca suntem orientati 100% catre client, dorind sa fim pe placul tuturor, chiar daca acest lucru este de multe ori imposibil.
Utilizatorii sunt singurii responsabili pentru furnizarea de adrese corecte pentru livrare.  Și prin urmare aceștia exonerează Big Belly de orice răspundere pentru neglijență sau eroare în ridicarea sau livrarea comenzii ca urmare a furnizării unor adrese incorecte sau incomplete pentru ridicare și livrare.

Adresa de livrare specificată în platforma Big Belly (sau telefonic) nu poate fi modificată pentru o comandă aflată în desfășurare. În cazul în care Utilizatorul a plasat o comandă la o adresă de livrare eronată sau dorește livrarea la o altă adresă decât cea indicată inițial, acesta va trebui să anuleze comanda și să plaseze o nouă comandă prin aplicație sau telefonic. Aceasta nouă comandă va fi onorată exclusiv dacă serviciile de livrare ale Big Belly sunt disponibile la noua adresă introdusă de Utilizator, sau se va aplica o taxă suplimentară de livrare în funcție de zona în care a fost plasată comanda – aceste aspecte vor fi decise în mod exclusiv de către Big Belly.

În situația în care Utilizatorul nu se află la locul pentru livrare/nu răspunde la telefon/mail/interfon etc.  și prin urmare, comanda nu poate fi livrată, iar acesta contactează echipa Big Belly într-un termen de maxim 45 de minute de la constatarea refuzului implicit de a prelua livrarea produselor, Big Belly va retrimite aceeasi comanda Utilizatorului la solicitarea acestuia. În această situație livratorul Big Belly va apela telefonic Utilizatorul de maxim doua ori, la interval de 5(cinci) minute. Ulterior, utilizatorul va primi un mesaj predefinit care anunta clientul ca a fost contactat pentru livrarea comenzii. Comanda va fi anulata complet dupa cele 45 de minute in cazul in care Utilizatorul nu raspunde la apelurile telefonice sau la mesaj, iar în măsura în care comanda a fost achitată online, banii nu vor putea fi restituiți având în vedrere faptul că produsele comandate au fost deja preparate.
Big Belly nu accepta nicio raspundere referitoare deteriorarea sau expirarea produsului pentru care livrarea a fost intarziata din culpa Utilizatorului.

In situatia in care comanda expediata este o comanda cu plata ramburs, pentru limitarea prejudiciclor cauzate platformei, metoda de plata ramburs va fi indisponibilă Utilizatorului pentru o perioada de maxim 60 de zile. In aceste 60 de zile, utilizatorul va putea plasa comenzi doar folosind metoda de plata “online”.
Riscul de pierdere sau deteriorare al produselor este transferat Utilizatorului în momentul în care acesta, sau o terță persoană desemnată de acesta, alta decât livratorul, intră în posesia fizică a produselor. Cu toate acestea, riscul este transferat Utilizatorului în momentul livrării produselor către împuternicitul Utilizatorului, dacă acesta a fost desemnat și împuternicit de către Utilizator să transporte produsele.

9. Politica de retur si responsabilitate
Preparatele culinare prezentate pe website-ul sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fată de imagini.
Big Belly poate publica pe website  produse/promotii practicate de catre acesta intr-un anumit interval de timp si in limita stocului disponibil. Astfel, Big Belly nu isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi, in cazul in care produsele respective nu mai fac parte din oferta curenta.
In cazul in care un produs comandat de catre utilizator/cumparator nu poate fi livrat de catre Big Belly acesta din urma va informa clientul asupra acestui fapt si va returna in contul clientului contravaloarea produsului.
Big Belly raspunde pentru rezolvarea reclamatiilor sau problemelor sesizate de clienti în legatura cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau in legatura cu orice alte aspecte legate de prepararea, vanzarea si livrarea produselor, dupa preluarea comenzii transmise prin intermediul platformelor online.

Dacă după livrare constatați că lipsesc produse sau că acestea sunt deteriorate, vă rugăm să notificați Big Belly prin intermediul modalităților disponibile pe Platformă. În cazul în care produsele livrate nu corespund calitativ, aveți posibilitatea să solicitați înlocuirea lor sau returnarea contravalorii produselor neconforme.
Pentru a putea evalua situația în mod adecvat, vă rugăm să ne furnizați dovezi ale neconformității (fotografii, înregistrări video etc.) și să demonstrați că pachetele au sosit sigilate. În funcție de gravitatea situației și de validitatea reclamației dvs., veți avea dreptul, în funcție de caz, la înlocuirea produsului sau la rambursarea totală sau parțială a contravalorii comenzii (aceasta se va referi doar la produsul neconform).
În măsura în care Utilizatorul alege rambursarea totală sau parțială a contravalorii comenzii, Big Belly va avea obligația de a restitui contravaloarea comenzii într-un termen de 14 zile calendaristice, din momentul în care a fost făcută solicitarea de către Utilizator.
Pentru reclamatiile referitoare la neconformitatea comenzii, acestea trebuie facute in maximum 30 min de la primirea comenzii, pe chatul din Platforma sau la adresa de e-mail contact@bigbelly-cluj.ro sau telefonic la 0754 234 235.
Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:
•             produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
•             produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
•             produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
•             produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

10. Anularea comenzii
În cazul în care se doreste anularea unei comenzi, utilizatorul trebuie sa apeleze restaurantul la unul dintre numerele afisate pe website.
Dacă restaurantul nu a preluat comanda sau a preluat-o însă acceptă anularea, nu se aplică nicio taxă suplimentară de anulare.
Dacă Big Belly refuză anularea comenzii din cauza faptului că produsele sunt în curs de preparare, au fost complet preparate și/ sau comanda este în proces de livrare către locația Utilizatorului, aceasta nu poate fi anulată. Comenzile deja expediate nu vor fi rambursate, cu exceptia situatiei in care exista o culpa dovedita a Big Belly. In situatia in care comanda expediata este o comanda cu plata ramburs, pentru limitarea prejudiciilor cauzate, metoda de plata ramburs va fi indisponibilă Utilizatorului pentru o perioada de maxim 60 de zile.
În cazul în care anularea a fost solicitată la timp și Big Belly a acceptat anularea comenzii, suma se va rambursa în maximum 14 (paisprezece) zile de la data informării de către Utilizator asupra deciziei sale de retragere.
Big Belly isi rezerva dreptul de a anula o comanda dacă produsul nu este disponibil pentru livrare.
 In cazul in care comanda anulata este achitata, se va inregistra restituirea sumei.

Big Belly poate anula Comanda efectuata de Utilizator, in urma unei notificari prealabile adresate Utilizatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese si in urmatoarele cazuri:
- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
- invalidarea tranzactiei de catre posesorul de cardul agreat de Tazz, in cazul platii online;
- datele furnizate de catre Utilizator pe website sau aplicatie sunt incomplete si/sau incorecte;

11. Reclamatii si sesizari. Sistemul intern de soluționare a plângerilor.
Utilizatorii website-ului sau a aplicatiei Big Belly pot solicita rezolvarea unor situatii considerate de catre acestia drept abateri de la conditiile legale sau contractuale de furnizare a serviciilor.
Big Belly acorda tot interesul in rezolvarea tuturor sesizarilor si reclamatiilor privind produsele si/sau serviciile listate în Platformă, funcționalitățile Platformei sau Conținutul ilegal intr-un termen rezonabil, de aceea va rugam ca in cazul in care doriti sa faceti o sesizare sau sa reclamati un anume aspect care este in dezacord cu asteptarile dumneavoastra, sa ne scrieti la adresa , specificand subiectul reclamat si detaliile referitoare la acesta, precum si datele dumneavoastra de contact.
Big Belly va informa pe cel care a făcut o sesizare sau reclamație cu privire la acceptarea acesteia și acolo unde este cazul cu privire la decizia luată, cu condiția să i se fi furnizat datele de contact.
Termenul de raspuns este de maximum 3 zile lucratoare de la data receptionarii sesizării sau reclamatiei.
Mail sesizari / reclamatii: contact@bigbelly-cluj.ro
Contact : 0754 234 235

12. PROMOȚII ȘI OFERTE SPECIALE
Echipa Big Belly  isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a ofertelor speciale pe care le desfasoara. Promotiile active sunt aduse la cunostinta clientilor prin intermediul web- siteurilor, al aplicatiei Big Belly, prin email sau alte modalitati de promovare. De promoții beneficiaza doar acei participanti care respecta intocmai regulile afisate, Big Belly  rezervandu-si dreptul de a intrerupe sau anula in orice moment promotia fara o notificare prealabila.

Anumite campanii, promoții sau oferte speciale sunt disponibile exclusiv prin sursele noastre oficiale: aplicația Big Belly, website-ul Big Belly sau prin telefon. Informația despre acestea va fi publicată pe website, în secțiunea "Fidelizare".
Voucher pentru zile de nastere
Clientii Big Belly inregistrati cu cont pe website vor beneficia de aceasta promotie, doar in cazul in care au o vechime a contului de cel putin 5 zile. Voucherele de reducere dedicate se vor genera cu 4 zile inaintea zilei marcata in cont drept zi de nastere si se vor putea utiliza pana maxim la ora 23:59 a zilei aniversare.
 
13. MODIFICARI
Big Belly își rezervă dreptul de a modifica în mod unilateral oricare dintre prevederile din Termeni și Condișii sau Termenii și Condițiile în integralitate fără nicio notificare prealabilă către utilizatori și fără a fi necesară îndeplinirea vreunei formalități față de Utilizatori. Versiunea în vigoare a Termenilor și Condițiilor este disponibilă pe website. Utilizatorii au posibilitatea de a verifica website-ul period, pentru a lua la cunoștință de eventualele modificări intervenite. Continuarea folosirii website-ului ulterior schimbării Termenilor și Condițiilor implică acceptarea în mod expres a modificărilor efectuate și a noilor Termeni și Condiții. În măsura în care modificările efectuate nu sunt acceptate, Utilizatorii au obligația de a înceta de îndată accesarea website-ului și/sau utilizarea în orice mod a serviciilor furnizate de Big Belly.a. DISPUTE SI CONFLICTE
Orice conflict ivit intre Big Belly si clienti va urma calea unei concilieri amiabile. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale in vigoare de la momentul respectiv, solutionarea conflictelor fiind de competenta instantelor de judecată din Municipiul Cluj-Napoca. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

14. DISPOZITII FINALE
In cazul în care una sau mai multe clauze din cele mentionate mai sus va fi declarata nula sau nevalida, indiferent de cauza, clauza declarata nula nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu exceptia cazului in care se gaseste in stransa legatura cu aceasta din urma.
Pentru mai nelamuriri sau alte reclamatii
E-mail informatii: contact@bigbelly-cluj.ro
Telefon sugestii si reclamatii: 0757 435 063

 
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙