Noodles: delicii din bucataria asiatica

19.07.2023
Noodles: delicii din bucataria asiatica

Noodles reprezinta unul dintre cele mai populare si apreciate alimente din bucataria asiatica. Acest produs este un element important din gastronomia orientala, fiind apreciat pentru textura usor elastica, gustul delicios si versatilitatea in preparare. Cu o istorie indelungata, reteta de noodles a aparut in China in urma cu mii de ani si s-a raspandit ulterior pe intreg continentul asiatic. Fiecare regiune a dezvoltat propriile tipuri de noodles, utilizand ingrediente si tehnici traditionale specifice.

La Big Belly va oferim o selectie delicioasa de preparate autentice, cu trei optiuni deosebite care sigur va vor starni papilele gustative: noodles cu legume, noodles cu pui si noodles cu pui crocant. Indiferent de preferintele voastre, veti gasi ceva pentru fiecare gust.

Noodles cu pui: pentru iubitorii de carne aromata, acestia reprezinta alegerea perfecta. Noodles moi in combinatie cu bucati de pui proaspat, ceapa alba, morcovi, varza alba si ciuperci shiitake se impletesc si creeaza o explozie de arome.Noodles cu legume: reprezinta o alegere savuroasa si echilibrata, ideala pentru cei care indragesc legumele. Noodles impreuna cu sos noodles, ceapa alba, morcovi, varza alba, ciupercishiitake si dovlecel creeaza un amestec perfect de texturi si arome, oferind o optiune sanatoasa si delicioasa.Noodles cu pui crocant: pentru cei in cautarea unei experiente deosebite, noodles cu pui crocant reprezinta alegerea ideala. Veti putea savura o portie de noodles moi combinati cu bucatele de pui crocante, care creeaza un contrast intre crocant si moale, oferind o explozie de savoare la fiecare muscatura.


 

Fiecare farfurie de noodles este preparata cu pasiune si atentie la detalii, cu o combinatie ingenioasa de condimente si sosuri care ofera un gust irezistibil. Va invitam sa va bucurati de o experienta culinara autentica la Big Belly, unde fara indoiala veti ,,manca pe saturate’’!

Produsul este disponibil doar pentru delivery pe website si in aplicatia Big Belly.Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙