Ziua burgerului, sarbatorita cu reduceri de 15% la Big Belly

29.09.2022
Ziua burgerului, sarbatorita cu reduceri de 15% la Big Belly

Burgerii se numara printre cele mai populare mancaruri din toata lumea si unul dintre preparatele preferate ale multora, asadar Burger Day este o ocazie numai buna pentru a-l sarbatori in toata splendoarea sa.

Inventia burgerului nu are o origine foarte clara. Unii sustin ca fie SUA, fie Germania (orașul Hamburg) a fost prima tara care a inventat acest preparat. Termenul de hamburger este derivat din orasul Hamburg, unde carnea de vita de la vacile din Hamburg a fost tocata si portionata pentru a face fripturi din Hamburg.

Altii afirma ca un bucatar care a asezat o friptura de Hamburg intre doua felii de paine intr-un oras mic din Texas ar fi, de fapt, inventatorul burgerului. Lucrul comun intre toate aceste revendicari ale originii burgerului este perioada mentionarii si anume intre 1880 si 1900, ceea ce face probabil ca hamburgerul sa fi fost creat candva intre aceste doua decenii.

Astazi, hamburgerii nu mai au la baza doar carne de vita, existand burgeri intr-o varietate de forme de carne.

Ziua Hamburgerilor este sarbatorita la nivel international pe 28 mai si poate fi scuza ta perfecta pentru a te rasfata cu felul tau preferat de burger. La Big Belly, pe 28 mai iti oferim reducere de 15% la toata categoria de burgeri pentru ca tu sa te poti bucura alaturi de cei dragi de preparatul care iti este pe plac.

Daca ai nevoie de mai multe motive pentru a sarbatori cum se cuvine aceasta zi, iti oferim noi trei:

1. Este delicios! Ai nevoie de alt motiv? Hamburgerii sunt populari dintr-un motiv - au un gust grozav. Asadar, 28 mai poate fi scuza excelenta pentru a manca niste burgeri gustosi.
2. Ne apropie – Fie ca pregatesti niste burgeri la gratar cu prietenii, fie ca alegi sa comanzi burgerii preferati si sa ii savurezi alaturi de familie, ai un motiv in plus de a sarbatori alaturi de cei dragi.
3. Ne permite sa devenim creativi in bucatarie – Daca ai facut burgeri cel putin o data acasa, atunci stii ca fiecare ingredient adaugat la reteta poate schimba gustul clasic al burgerului, asadar poti experimenta de fiecare data gusturi noi. Daca preferi in schimb un burger pregatit de cineva cu mai multa experienta in bucatarie, poti comanda. La Big Belly poti alege din 7 tipuri diferite de burger, de la cel clasic, la cheeseburger, burger cu pui sau burger vegan. Oricare ar fi alegerea ta, te asiguram ca gustul va fi unul pe cinste.


Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙