Regulament puncte fidelitate

De ce puncte de fidelitate la Big Belly?

La Big Belly ne apreciem mult clientii, cu atat mai mult pe cei fideli care ne sunt alaturi de ani de zile. Am lansat campania de fidelitate drept o modalitate simpla si fara efort de a intoarce recompense permanente catre clientii care aleg sa comande frecvent de la Big Belly.

 

Ce sunt punctele de fidelitate?

Aceste puncte de fidelitate sunt de fapt puncte valorice, pe care le acumulezi automat la fiecare comanda plasata la Big Belly. Punctele sunt alocate in contul tau incepand cu prima comanda efectuata si apoi contorizate in site-ul www.bigbelly-cluj.ro cat si pe aplicatia dedicata disponibila in AppStore si PlayStore.
Valoarea punctelor si comenzilor contine TVA.

 

Vrei sa faci parte din echipa celor care mananca pe saturate?

Fa-ti cont pe site-ul nostru bigbelly-cluj.ro, sau daca ai deja cont plaseaza o comanda, iar punctele se vor adauga automat. Poti de asemenea sa-ti instalezi aplicatia Big Belly disponibila in PlasyStore si AppStore, iar apoi sa plasezi o comanda.

 

Care este valoarea punctelor de fidelitate?

1 punct valoreaza 0,5 Lei. Acumuland puncte utilizatorul poate sa achite produse din meniul nostru. Cu cat mai multe puncte, cu atat reducerile pentru diverse produse vor fi mai mari.

 

Cum se pot folosi punctele de fidelitate?

Fiecare comanda plasata iti asigura puncte de fidelitate in functie de valoarea finala a cosului de cumparaturi. La fiecare 10 lei cheltuiti castigi un punct de fidelitate in programul nostru. In panoul de control al profilului de utilizator disponibil pe website-ul www.bigbelly-cluj.ro si pe aplicatia Big Belly este afisat numarul de puncte totale detinute de tine.
Utilizatorul poate folosi puncte de fidelitate acumulate dupa ce a introdus produsul dorit in cosul de cumparaturi. In pasul de confirmare si plata a comenzii, in dreptul adresei, vei putea accesa o zona special creata pentru folosirea acestor puncte. Astfel, nimic mai usor, de fiecare data cand comanzi ceva delicios de la Big Belly castigi puncte.
Punctele sunt atribuite numarului de telefon si sunt disponibile nelimitat, atata timp cat numarul asociat contului de utilizator nu este schimbat. De ce este acest lucru un avantaj pentru tine? Deoarece cumulezi puncte chiar si cand plasezi comenzi la numarul de telefon afisat pe website-ul www.bigbelly-cluj.ro.

 

Reguli generale de folosire a punctelor

Punctele de fidelitate se acorda automat in contul tau de client, in urma achizitionarii de produse din meniul Big Belly. Punctele cumulate se pot folosi intr-o viitoare comanda, odata ce s-a atins o limita de minim 40 de puncte. Punctele sunt doar ale tale si sunt atribuite pe baza numarului de telefon. De asemenea, acestea nu expira, astfel incat nu vei fi presat ca vei rata oportunitatea de a servi ceva bun si pe saturate din meniul Big Belly folosind beneficiile de client fidel.
Punctele se acorda automat la valoarea finala a cosului de cumparaturi in contul tau. Cu cat este mai mare comanda, cu atat mai multe puncte primesti. Convinge-ti si prietenii sa plasati impreuna comenzi si sa beneficiati de si mai multe puncte.

 

Cum se calculeaza punctele in valoarea comenzii?

Numarul punctelor nu se rotunjeste, iar valoarea lor finala este data de valoarea finala a comenzii. Astfel, dacă utilizatorul va plasa o comanda de 20 de lei, va primi automat in cont 2 puncte de fidelitate. Daca valoarea finala a comenzii va fi de 33 de lei, atunci utilizatorul va primi in cont 3 puncte de fidelitate. Daca valoarea finala a comenzii va fi de 37 de lei, atunci utilizatorul va primi in cont 3 puncte de fidelitate. Nu se vor acorda puncte pentru comenzi a caror valoare nu depasesc 10 lei. Valoarea punctelor si a comenzilor includ TVA.
Transportul se va calcula inainte de aplicarea punctelor de fidelitate, pentru valoarea totala a comenzii. Punctele se pot folosi impreuna cu alte vouchere sau discounturi. Punctele se pot folosi pentru a achita comenzi cu o valoarea mai mica sau egala cu numarul de puncte. Punctele acumulate nu se pot transforma in bani si nu sunt transmisibile.

Punctele sunt legate de numarul de telefon asignat la adresa de livrare. Deci cu atat mai multe comenzi facute cu acel numar de telefon, cu atat mai multe puncte.
Daca numarul de telefon se va schimba atunci numarul de puncte va incepe incrementarea de la 0 pentru acel numar.
 

Bigbelly-cluj.ro isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de fidelizare al clientilor, cat si perioada de desfasurare a programului, cu o avertizare prealabila.

Prin participarea la aceast Program, clientii confirma ca au luat la cunostinta si sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament si ale platformei Bigbelly-cluj.ro.

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙